Odigrana završnica ovogodišnjeg Top Tim natjecanja

 • OBJAVLJENO: 27-06-2021
 • u: 18:12
 • 286
 • Jučer je odigrana završnica ovogodišnjeg Top Tim natjecanja, a za kraj natjecateljske sezone odigrano je Top Tim kup natjecanje.

  Na kup natjecanju su sudjelovale sve 4 naše ekipe, po dvije u kategorijama tića i pionira.

  Prvi su na teren SC Mandalina izašli naši mlađi tići Primošten 2, koji su očekivano poraženi od starijih protivnika iz ekipe MNK Murter, kasnijih finalista.

  Nakon njih odličnu predstavu su pružili naši dečki iz ekipe mlađih pionira Primošten 2. Igrali su protiv osvajača lige te kasnije i osvajača kup natjecanja – ekipe Vrgorac 1.

  Odlična utakmica je završila pobjedom Vrgorčana 2:0, ali su naši mali igrači imali svojih prilika te su pošteno namučili Vrgorčane.

  Treća naša ekipa je bila ekipa starijih tića Primošten 1, koji su igrali svoju utakmicu protiv ekipe MNK Jezera, osvajača i ligaškog i kup natjecanja u generaciji 2009. i mlađi.

  Iako su vodili 3:2 do pred sam kraj susreta, u konačnici su Jezerani došli do pobjede nakon boljeg izvođenja 6-eraca.

  Nije pomoglo ni to što je Andrija Goleš Karadak obranio 6-erac u regularnom dijelu utakmice kod rezultata 3:2 za naše dečke.

  Kao šlag na kraju i kao svojevrstan oproštaj od jedne generacije, svoje su utakmice odigrali stariji pioniri Primošten 1.

  U prvom susretu odigrali su odličnu utakmicu i uvjerljivo slavili protiv ekipe NK Pauk Marina rezultatom 5:0.

  U polufinalnom susretu čekala ih je ekipa Vrgorac 1.

  S obzirom na to da im je ovo bila 4. utakmica protiv Vrgorčana u proteklih mjesec dana znali smo o kakvom se protivniku radi.

  Naši su dečki pružili odličnu partiju, možda i najbolju ove sezone, ali svejedno nije išlo te smo na kraju izgubili 1:2.

  Nakon ispadanja preostalo nam je čekati dodjelu nagrada vezanih za ligaško natjecanje u kojem su stariji pioniri osvojili 3. mjesto.

  Uz to naš Antonio Čobanov je proglašen za najboljeg igrača Top Tim lige u generaciji 2006. i mlađi.

  Ekipa starijih tića Primošten 1 je dobila nagradu za Fair Play u kategoriji 2009. i mlađi.

  Sve u svemu došli smo do kraja još jedne sezone Top Tim natjecanja, koje je kao i sve ostalo u proteklih godinu i pol dana odigrano uz dosta problema vezanih uz COVID 19.

  Čestitamo svim našim igračima kao i svim ostalim ekipama sudionicima Top Tim natjecanja te naravno i organizatoru natjecanja MNK Crnica.

  Vidimo se ponovno na jesen u novoj Top Tim sezoni.

  😃💪❤️👏👏👏👏👏⚽⚽⚽⚽⚽⚽