Kadeti nastupaju na svom 1. ovosezonskom Mastersu

 • OBJAVLJENO: 16-11-2019
 • u: 01:13
 • 387
 • Naši kadeti danas nastupaju na 1. ovosezonskom Mastersu za kadete (momci rođeni 2003. i 2004. godine) u organizaciji ekipe MNK Crnica. Naime, u nedostatku utakmica za kadete i na inicijativu nekoliko klubova, došli smo do dogovora i ove godine će kadeti odigrati 4 Mastersa.

  Danas naši momci idu na Masters u podosta oslabljenom sastavu. Iako imamo jednu sasvim dobrtu generaciju,najveći problem koji prati tu generaciju od samih početaka je mali broj igrača koje imamo. Za ovogodišnje Masterse na raspolaganju imamo jednog jedinog igrača 2003. godišta (Antonio Huljev) i 6-oricu sad već možemo reći standardnih momaka 2004. godišta (Robert Jurin, Antonio Žarkov, Jurica Matošin, Joško Žaja, Ivan Huljev i Toni Bulić).

  cof

  Na današnji Masters idemo bez Bulića (bolestan) te Žaje (na putu izvan Hrvatske), tako da će naše kadete morati pojačati 2-3 momka iz mlađih kategorija.

  Na Mastersu će uz naše igrače nastupiti i igrači iz ekipa: MNK Crnica, MNK Mulina, MNK Gauni Biograd i MNK Bonito, a sve utkamice se igraju u SD Meterize sa početkom od 9:00.

  😄❤️💪⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️