Humanitarni turnir i koncert za Kiaru

 • OBJAVLJENO: 02-04-2022
 • u: 16:25
 • 96
 • Prošlog vikenda veteranski dio ekipe nastupio je na humanitarnom turniru odigranom u Solinu, a sve u svrhu prikupljanja sredstava za pomoć maloj Kiari.

  Manje bitno u cijeloj priči je to da je turnir bio veteranski, a u pomoć našim veteranima pristigli su i kolege iz Banzoga.

  Upisali smo po pobjedu i poraz u skupini i tu se oprostili s turnirom.

  Nakon samog sportskog dijela organiziran je i humanitarni koncert u SD Bilankuša, na kojem su nastupala mnoga poznata lica, kao što su Hari Rončević, Giuliano, Petar Dragojević…

  Na samom koncertu bila je i ona zbog koje smo i mi svi došli, mala Kiara sa obitelji koja je osobno pozdravila sve uzvanike i zahvalila na dolasku ❤️😃👏💪.

  Sam turnir i koncert su na kraju uspješno prošli te se za pomoć Kiari prikupilo malo manje od 65 000 kn.

  Uz naš dio ekipe na samom koncertu bili su i naši sumještani iz Udruge Krč, te su na taj način i oni doprinijeli ovoj hvalevrijednoj akciji.

  Kao gosti na ovoj lijepoj akciji bili su i dečki iz škole nogometa FC Shakhtar Donetsk, koji su do daljnjeg smješteni u Splitu zbog svima nam poznate situacije.

  Našoj maloj Kiari želimo sve najbolje i svu sreću u daljnjem životu, a moramo zahvaliti i našem prijatelju Frani Bućanu koji nas je kao organizator sportskog dijela pozvao na turnir, na što smo se kao i uvijek odazvali uz veliko zadovoljstvo.

  😃⚽❤️👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪💪💪